ГоловнаНовини ЖКГТранспортКМДА показала інтерактивну паркувальну карту Києва

КМДА показала інтерактивну паркувальну карту Києва

Департамент транспорту КМДА та "Київтранспарксервіс" явили широкій громадськості інтерактивну карту паркувальних майданчиків, за допомогою якої можна дізнатись адреси та легітимний статус парковок.

Департамент транспортної інфраструктури КМДА та КП «Київтранспарксервіс» створили інтерактивну карту паркувальних майданчиків Києва, повідомляє КМДА. 

За її допомогою можна дізнатися точну адресу майданчиків у кожному районі столиці, кількість машиномісць, площу майданчика (загальну і безпосередньо для паркування), кількість пільгових місць, режим роботи, назву обслуговуючого підприємства та вартість паркування.

Відтепер не тільки кияни, а й кожен українець може дізнатись, чи легально працює паркувальний майданчик.

Як раніше повідомляла УК, київська влада очікує прийняття відповідного законодавства, що дозволить штрафувати та евакуйовувати неправильно припарковані автомобілі з київських вулиць. 

У відповідності до законопроекту, розміри штрафних санкцій за порушення правил паркування або за несплату послуг з користування відповідними майданчиками, дорівнюватимуть вартості однієї години паркування у 20-кратному розмірі.

 
Коментарі (0)