ГоловнаНовини ЖКГТранспортКМДА продадаст під паркінг землю на Дарниці

КМДА продадаст під паркінг землю на Дарниці

Стартова ціна земельної ділянки складе 13,102 млн грн.

Департамент земельних ресурсів Київської міської державної адміністрації (КМДА) 22 червня має намір провести відкритий аукціон з продажу земельної ділянки площею 0,9344 га, розташованого на перетині вул. Вишняківська і вул. Ревуцького в Дарницькому районі міста, передає Інтерфакс-Україна.

Як повідомляється на веб-сайті КМДА, стартова ціна земельної ділянки складе 13,102 млн грн. Цільове призначення землі - будівництво, експлуатація та обслуговування комплексу надання послуг об'єктам транспорту з багатоповерховим паркінгом.

Заявки на участь в земельних торгах приймаються за адресою: вул. Гайдара, 50, бізнес-центр "Євро-пасаж" в робочі дні з 10:00 до 13:00, кінцевий термін подачі заявок - 16 червня.

Як наголошується в повідомленні, переможець аукціону повинен буде відшкодувати організатору земельних торгів витрати на підготовку лота до продажу в розмірі 51,075 тис. Грн (з урахуванням ПДВ), і на організацію і проведення торгів в розмірі 29,9 тис. Грн (з ПДВ).

Організатором торгів виступає товарна біржа "Перша Універсальна біржа" Україна ". Аукціон відбудеться 22 червня о 12:00 в бізнес-центрі" 101 Tower "по вул. Льва Толстого, 57.

За даними КМДА, станом на 29 травня 2017 року підготовленими для продажу на аукціоні є вісім земельних ділянок. Серед них для продажу права власності пропонується одну земельну ділянку площею 0,0734 га на вул. Гната Юри, 3-5, в Святошинському районі (цільове призначення - облаштування автостоянки), для здачі в оренду - сім ділянок загальною площею в Дарницькому, Оболонському, Солом'янському та Голосіївському районах міста.

Найбільшим серед пропонованих для продажу в оренду ділянок є розташований на вул. Колекторна в Дарницькому районі, призначений для будівництва, експлуатації та обслуговування складського комплексу. Площа цієї ділянки становить 19,33 га, стартовий розмір річної орендної плати - 2,454 млн грн (3% від нормативної грошової оцінки).

Згідно веб-сайту КМДА, щодо 59 земельних ділянок загальною площею 35,6 га обробляються можливості щодо їх продажу на земельних торгах.

 

 
Коментарі (0)