ГоловнаНовини ЖКГКМДА рахує кожну залучену копійку

КМДА рахує кожну залучену копійку

Сьогодні заступник голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко зустрівся з представниками Українського фонду соціальних інвестицій та київського бюро німецького державного банку KfW. Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили в прес-службі КМДА. Як зазначається в повідомленні

Сьогодні заступник голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко зустрівся з представниками Українського фонду соціальних інвестицій та київського бюро німецького державного банку KfW.

Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили в прес-службі КМДА.

Як зазначається в повідомленні, найближчим часом KfW планує розпочати новий пілотний проект з покращення спортивної інфраструктури в містах проведення Євро - 2012, на який виділено 2 млн євро. Гроші у рівних пропорціях вирішено розподілити між Києвом та Львовом. Головною метою проекту є покращення якості базових соціальних послуг з розвитку фізичної культури та спорту у загальноосвітніх закладах та інтернатах міст проведення футбольного турніру. Тож, завдяки залученню грантових коштів, київські школи зможуть отримати нові спортивні зали.

Головною вимогою до міста є те, щоб вартість одного мікропроекту не перевищувала 2 мільйони гривень. Співфінансування громад повинне складати не менше 5% від загальної вартості мікропроекту.

За словами Руслана Крамаренка, цього року передбачена реконструкція близько двох десятків шкіл міста. «Ми виділяємо кошти на ремонт фасадів, заміну вікон, тож було добре спрямувати кошти за програмою KfW саме у ці школи – учні могли б отримати не тільки нове й красиве приміщення, а й сучасні спортзали», - сказав він.

При цьому він зазначив, що місто може брати на себе співфінансування більше, ніж 5% задля того, щоб цим проектом було охоплено більшу кількість шкіл. «Для нас важлива кожна копійка, яку ми можемо залучити на розвиток соціальної інфраструктури», – підкреслив він.

 
Коментарі (0)