ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГКМДА створила робочу группу з питань тарифів на комунальні послуги

КМДА створила робочу группу з питань тарифів на комунальні послуги

У столиці створено робочу групу з розгляду проблемних питань зростання тарифів на житлово-комунальні послуги. Відповідне розпорядження підписане 22 липня.

За дорученням Київського міського голови при КМДА створено спеціальну робочу групу, що опікуватиметься проблемою зростання комунальних тарифів у столиці. До її складу увійшли представники п’яти депутатських фракцій Київради, представники Департаменту економіки та інвестицій, Департаменту житлово-комунальної інфраструктури та Департаменту соціальної політики КМДА.

До роботи також планується залучити представників Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунальної інфраструктури та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

За словами заступника голови КМДА та голови робочої групи Петра Пантелеєва, основним завданням стане захист прав та інтересів киян в умовах зростання тарифів на житлово-комунальні послуги. Також йтиметься про напрацювання пропозицій щодо механізму виконання мораторію на підвищення тарифів, прийнятого Київрадою 7 липня 2016 року.

«До складу робочої групи увійшли представники усіх депутатських фракцій, представлених у Київраді. Оскільки ми повинні консолідувати зусилля для вирішення однієї з найгостріших проблем для киян – зростання тарифів. Як виконавчий орган Київради, ми готові врахувати й опрацювати пропозиції усіх політичних сил та розробити реальний план дій щодо тарифів на комунальні послуги. Сподіваємося, що в рамках робочої групи ми забезпечимо детальний аналіз питання ціноутворення та ефективні кроки до зниження фінансового навантаження на мешканців столиці після липневого підвищення цін на гарячу воду та опалення», – пояснив заступник голови КМДА.

 

 
Коментарі (3)
Коля Пухов
26 Липня 2016 p. 22:30
Не тарифи і ціни зростають, а знецінюється гривня -- лише зовні це виглядає як підвищення цін і тарифів. Знецінення гривні -- це не що інше, як тихий масовий грабунок людей владою, оскільки тих грошей-папірців влада може надрукувати скільки завгодно...
Наталія
27 Липня 2016 p. 09:57
ВОПРОС К САЙТУ: ПОЧЕМУ ССЫЛКА НА ГОРЯЧУЮ ЛИНИЮ ПО ЗАЩИТЕ ПРАВ ПОТРЕБИТЕЛЕЙ ВЫВОДИТ НА ССЫЛКУ ПО РОССИЙСКИМ ЗАКОНАМ?!
Михаил
28 Липня 2016 p. 09:27
Это российская горячая линия по защите прав потребителей. Там пока тоже есть кого защищать-)