ГоловнаКиївські будніТарифи ЖКГКМДА відреагувала на наміри Кевводоканала підняти тарифи на воду

КМДА відреагувала на наміри Кевводоканала підняти тарифи на воду

Мер Києва Віталій Кличко під час онлайн прес-конференції 21 травня заявив, що міська влада не дозволить підвищувати тарифи на холодну воду і водовідведення

Мер Києва Віталій Кличко під час онлайн прес-конференції 21 травня заявив, що міська влада не дозволить підвищувати тарифи на холодну воду і водовідведення. Так столичний градоначальник відреагував на заяву "Київводоканалу" підвищити тарифи на 19% з січня 2021 року.

Про це стало відомо з повідомлення прес-служби Київської міськдержадміністрації (КМДА).

"Ми не дозволимо підвищувати тарифи на холодну воду і водовідведення. У ситуації, коли Україна і Київ борються з пандемією, коли в країні діють обмеження, підвищувати ціну на життєво необхідну послугу - неприпустимо. Я в цьому переконаний ", - заявив Віталій Кличко.

Мер Києва зазначив, що влада розуміє, що ціна на послуги формується з урахуванням об'єктивних витрат - вартості електроенергії, зарплати персоналу та інше.

"Але ми повинні врахувати і платоспроможність людей, яка значно знизилася через карантинних заходів. Тому міська влада не дозволять підвищувати тарифи на холодну воду і водовідведення", - заявив столичний градоначальник.

Також Віталій Кличко подякував киянам, які демонструють високу платіжну дисципліну. Зокрема, за його словами, за спожиту холодну воду рівень оплати в місті на сьогодні становить понад 90%.

 

 
Коментарі (0)