ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКМДА виділить 150 млн грн на проекти «Бюджету участі»

КМДА виділить 150 млн грн на проекти «Бюджету участі»

Другий рік поспіль у Києві відбувається обговорення проектів у рамках «Бюджету участі». На реалізацію проектів «Бюджету участі» з міського бюджету виділять 150 млн грн.

Другий  рік поспіль у Києві відбувається обговорення проектів у рамках «Бюджету участі». На реалізацію проектів «Бюджету участі» з міського бюджету виділять 150 млн грн.

На реалізацію проектів «Бюджету участі» на наступний рік з міського бюджету планується виділити 150 млн грн.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко перед розглядом на засіданні Київради проекту бюджету столиці на 2018 рік, повідомляє прес-служба КМДА.

Він нагадав, що другий рік поспіль у Києві відбувається обговорення проектів у рамках «Бюджету участі». «Це реальний інструмент, який дає киянам можливість ініціювати зміни у своєму будинку, дворі чи на своїй вулиці, подавши відповідний проект на голосування громади. Ми самі не очікували, що ця ініціатива стане такою популярною серед киян!» – наголосив міський голова.

Віталій Кличко підкреслив, що цього року у голосуванні взяли участь 564 громадські ініціативи. «І стільки насправді цікавих ідей у людей, особливо молодих, за якими майбутнє нашого міста! Це свідчить про те, що люди стають більш відповідальними. Розуміють, що за зміни, за комфорт у місті відповідають не тільки чиновники та депутати, а й самі мешканці. І мають можливість ці зміни втілювати», – додав мер Києва.

Віталій Кличко також підкреслив, що цього року в Києві відкрили легендарний оновлений Київський велотрек, відновили 120 парків і скверів, серед яких найкращий – парк «Наталка» на Оболоні. За його словами, наступного року в планах столичної влади зробити у кожному районі Києва парк такого ж рівня.

«І «Наталку», і велотрек, і легендарний стадіон «Старт» ми з киянами відстоювали разом. І як мер столиці, можу сказати, що без активної громадськості багато значних справ не були б такими вдалими в нашому місті», – наголосив Віталій Кличко.

 

 
Коментарі (0)