ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКМДА вирішуватиме долю МАФів

КМДА вирішуватиме долю МАФів

Під час засідання члени Президії особливу увагу приділяли демонтажу малих архітектурних форм, що розміщені у 1,5 км зоні навколо НСК «Олімпійський» та на основних в’їзних шляхах до міста, в рамках підготовки до фінальної частини чемпіонату Європи з футбол

У столичній міськдержадміністрації на чолі з першим заступником голови КМДА Олександром Мазурчаком відбулося засідання нового складу Президії комісії з питань впорядкування розміщення тимчасових споруд.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі КМДА.

Нагадаємо, що основним з головних завдань Президії є попередня підготовка узгоджених пропозицій та рекомендацій з питань демонтажу малих архітектурних форм, які передбачається винести на розгляд комісії.

Під час засідання члени Президії особливу увагу приділяли демонтажу малих архітектурних форм, що розміщені у 1,5 км зоні навколо НСК «Олімпійський» та на основних в’їзних шляхах до міста, в рамках підготовки до фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Крім того, розглядали питання демонтажу тимчасових споруд, що розміщені на територіях, прилеглих до станцій метрополітену, а також зняття кіосків відповідно звернень та скарг киян, що надходять до столичної адміністрації.

За інформацією комунального підприємства «Київблагоустрій», з початку року демонтовано понад 50 незаконно встановлених малих архітектурних форм та тимчасових споруд.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)