ГоловнаКиївські будніГазопостачанняКМДА зацікавилася видобутком вітчизняного газу для своїх ТКЕ

КМДА зацікавилася видобутком вітчизняного газу для своїх ТКЕ

Київська міська державна адміністрація (КМДА) опрацьовує можливість інвестувати у видобуток українського природного газу, який буде направлений підприємствам теплокомуненерго в виробництво теплової енергії для споживачів та дозволить зменшити тарифи

 

Київська міська державна адміністрація (КМДА) опрацьовує можливість інвестувати у видобуток українського природного газу, який буде направлений підприємствам теплокомуненерго в виробництво теплової енергії для споживачів та дозволить зменшити тарифи. Про це повідомляє прес-служба КМДА, передає Нова Влада.

"Саме використання газу вітчизняного видобутку, вартість якого істотно нижче в порівнянні з вартістю імпортованого, дозволить зменшити витрати підприємства, які безпосередньо впливають на тариф", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, влада пропонує створити робочу групу, в рамках якої провести фахове обговорення ініціативи і підготувати відповідний проект.

У КМДА, посилаючись на прогноз вартості, підкреслили, що теплокомуненерго країни змушені будуть купувати природний газ для виробництва теплової енергії для окремих категорій споживачів за цінами, які в 3-4 рази перевищують ті, що закладені в тариф.

 

 

 
Коментарі (0)