ГоловнаНовини ЖКГПодіїКМДА затвердила розпорядження до Дня Гідності та Свободи

КМДА затвердила розпорядження до Дня Гідності та Свободи

Із нагоди Дня Гідності та Свободи заходи триватимуть із 17 до 24 листопада з 9:00 до 22:00 на Майдані Незалежності та вул. Хрещатик
Київська міська державна адміністрація затвердила розпорядження до Дня Гідності та Свободи та Дня пам’яті жертв голодоморів, повідомляє прес-служби КМДА.
 
За інформацією прес-служби КМДА, із нагоди Дня Гідності та Свободи заходи триватимуть із 17 до 24 листопада з 9:00 до 22:00 на Майдані Незалежності та вул. Хрещатик, а також 21 листопада з 9:00 до 14:00 на Софійській та Михайлівській площах.
 
Із нагоди Дня пам’яті жертв голодоморів заходи триватимуть із 25 до 26 листопада на Майдані Незалежності та вул. Хрещатик. Відповідно до розпорядження, зазначили у відомстві, буде заборонено рух усіх видів транспортних засобів 21 листопада із 7:00 до 14:00 на Володимирському проїзді.
 
У зв’язку з цим буде внесено відповідні зміни в роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування.

Також у місцях проведення заходів заборонять зупинку та стоянку транспортних засобів.   

Кожен має знати, чим живе його рідне місто сьогодні. Новини Львова дадуть вам змогу бути в курсі останніх новин та що відбувалось, або буде відбуватися. Переходьте на сайт https://www.kolona.net/category/western-ukraine/lviv і дізнайтеся більше.

 
Коментарі (0)