ГоловнаКоментаріГазопостачанняКоболєв: Ми більше не залежимо від російського газу, і це змінює все

Коболєв: Ми більше не залежимо від російського газу, і це змінює все

Наразі «Нафтогаз» купує паливо у 14 європейських постачальників

Від сьогодні НАК «Нафтогаз України» запрошує до співпраці всі компанії, які готові продавати газ.

Про це заявив голова правління «Нафтогазу України» Андрій Коболєв в ефірі програми ВВС Hard Talk, передає ппрес-служба «Нафтогазу».

«Наша пропозиція поширюється на всі компанії включно з «Газпромом», якщо він готовий запропонувати прийнятну ціну та дотримуватися правил», – сказав Коболєв.

За його словами, наразі «Нафтогаз» купує паливо у 14 європейських постачальників.

«Вже той факт, що вони з нами співпрацюють, свідчить, що «Нафтогаз» – надійний партнер», – зазначив він.

Варто зазначити, що наразі Україна вже давно не купує російського газу, натомість купує його у європейських компаній. Росія відповідає зниженням обсягів транзиту газу через територію України, намагаючись натомість просунути інші газотранспортні проекти в обхід України.

Зокрема у 2014–2015 роках між українським «Нафтогазом» та російським «Газпромом» проводилися переговори за посередництва Євросоюзу.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
23 Вересня 2016 p. 19:00
За опалення і гарячу воду зараз приходить не Рахунок, а так зване Повідомлення, яке приймається до оплати лише в Ощадбанку, тому там утворююються величезні черги. Крім того, Ощадбанк не ставить відмітку про оплату на цьому Повідомленні -- замість того на тоненькому сіренькому папіросному папірці із дірочками теж сіреньким чорнилом і тому нерозбірливо друкується з обох сторін цього папірця інформація про сплату... Думаю, що це робиться навмисно для того, щоб споживач, який вніс оплату фактично не мав відповідного про це підтвердження.