ГоловнаНовини ЖКГПодіїКолишні колеги розкритикували нового голову НКРЕКП

Колишні колеги розкритикували нового голову НКРЕКП

У Roshen розкритикували призначення колишнього менеджера компанії Дмитра Вовка головою НКРЕКП. Кажуть – чоловіка звільнили з підприємства з причини незадовільних результатів його діяльності.

Компанія Roshen вважає нераціональним призначення свого колишнього менеджера Дмитра Вовка головою Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП). Про це йдеться у заяві кондитерської корпорації.

«Дмитро Вовк дійсно був найнятий компанією на посаду національного менеджера з розвитку продажів у торгівельних мережах Росії у березні 2013 року. На даній посаді він пропрацював менше двох років і був звільнений у листопаді 2014 року з причини незадовільних результатів своєї діяльності, і не продемонструвавши високої кваліфікації на займаній посаді менеджера», - сказано в повідомленні.
  
Зазначимо, новий тимчасово виконуючий обов'язки Голови НКРЕКУ Дмитро Вовк був призначений на цю посаду 30 грудня 2014 року указом президента № 969/2014.
 
Судячи з біографії новопризначеного 24-річного чиновника, він ніколи не мав відношення до сфери енергетики. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», НКРЕКП затвердила Процедуру встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем).
 
Коментарі (1)
Sergiy1
17 Січня 2015 p. 10:32
Щоденно необхідно в КМУ та АП крутити радянський фільм ,,Фараони,, та вивчати персонажі керівників ,особливо в ролі неперевершеного Яковченко(земля йому пухом).