ГоловнаНовини ЖКГПодіїКомпанія «Укрпошта» продовжить доставляти пенсії українцям ще два місяці

Компанія «Укрпошта» продовжить доставляти пенсії українцям ще два місяці

Компанія «Укрпошта» продовжить доставляти пенсії українцям ще два місяці, але надалі через те, що нові тарифи доставлення не узгоджені, доставлення пенсійних виплат може бути припинена
Компанія «Укрпошта» продовжить доставляти пенсії українцям ще два місяці, але надалі через те, що нові тарифи доставлення не узгоджені, доставлення пенсійних виплат може бути припинена.
 
Відзначається, що «Укрпошта» і Пенсійного фонду України не можуть домовитися про нові тарифи на доставку пенсій, адже компанія змушена їх підвищити в зв'язку з новими економічними обставинами.
 
Як зазначив генеральний директор компанії Ігор Смілянський, доставлятися пенсії в січні і лютому 2021 року буде ще по тарифам 2020 року, проте вже з березня це може припинитися.
 
Смілянський пояснив, що збільшення рівня мінімальної зарплати з 1 січня 2021 року спричинить за собою те, що «Укрпошта» буде змушена збільшити витрати на зарплати співробітникам, тобто потрібні будуть додаткові ресурси. Зокрема ці ресурси компанія планує залучити шляхом і підвищення тарифів.
 
«Після перегляду мінімальної зарплати, тільки в частині ЄСВ« Укрпошта »заплатить на 500 млн гривень більше ніж у 2020 році, не рахуючи витрат на підвищення зарплат. Тому, якщо питання не буде вирішене позитивно, «Укрпошта» буде змушена припинити доставку пенсій з 1 січня », - написав у Facebook Смілянський.
 
Однак пізніше в компанії вирішили продовжити діючий договір ще на два місяці.
 
Нагадаємо, Пенсійний фонд оштрафував на 1,47 млн ​​грн поштового оператора Укрпошта за передчасну виплату пенсій в селах Тернопільської області.
 
Виплата пенсій була проведена 20 серпня 2020 року відомостями з датою виплати 24 серпня, і 21 серпня за відомостями з датою виплати 25 серпня, йдеться в документі.
 

З 22 по 24 серпня в Україні були вихідні дні. Передчасну пенсію отримали 638 пенсіонерів. 

 
Коментарі (0)