ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняКомітет ВРУ з питань будівництва, містобудування і ЖКХ схвалив доопрацьований законопроект про енергоефективність будівель

Комітет ВРУ з питань будівництва, містобудування і ЖКХ схвалив доопрацьований законопроект про енергоефективність будівель

Вчора Комітетом ВРУ з питань будівництва, містобудування і ЖКГ схвалено доопрацьований законопроект про енергоефективність будівель та рекомендовано Верховній Раді України прийняти його у повторному першому читанні за основу
Вчора Комітетом ВРУ з питань будівництва, містобудування і ЖКГ схвалено доопрацьований законопроект про енергоефективність будівель та рекомендовано Верховній Раді України прийняти його у повторному першому читанні за основу.
 
«Законопроект розроблено на виконання 31-ої Директиви ЄС. Його мета - створити законодавчу основу для скорочення енергоспоживання в одному з найбільш енергоємних секторах – будівлях», - окреслив ідею законопроекту Голова Держенергоефективності Сергій Савчук.
 
Саме цим законопроектом створюються умови для підвищення рівня енергетичної ефективності будівель. Для цього планується запровадити в країні прогресивний інформаційно-аналітичний інструмент сертифікації енергетичної ефективності будівель. Таким чином, фіксуватиметься інформація про енергоспоживання будівлі та рекомендації щодо підвищення рівня енергоефективності в ній. Відповідно буде створено і бази даних сертифікатів та виконавців сертифікації енергетичної ефективності будівель.

Голова Агентства також зауважив, що законопроект пройшов довгий шлях підготовки та узгодження з центральними органами виконавчої влади, народними депутатами, експертним середовищем, громадськими організаціями та асоціаціями: «Прийняття законопроекту також важливе з огляду на те, що це одне із зобов’язань України перед Енергетичним Співтовариством щодо підвищення енергоефективності у житловому секторі». 

Головним успіхом компанії є її імідж? Як досягти цієї умови? На сайті http://dzherelo.agency/service/suvenire представлені послуги з виготовлення сувенірної продукції з логотипом компанії (календарі, ручки, кружки і багато іншого). Заходьте і вибирайте.

 
Коментарі (0)