ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКомунальні дороги Луганщини полатали мільйонами

Комунальні дороги Луганщини полатали мільйонами

У Луганській області значна увага приділяється ремонту комунальних доріг. Так, станом на початок поточного місяця на ці цілі було витрачено понад 53 млн грн.

У 2013 році на ремонт доріг комунальної власності в Луганській області виділено за рахунок державної субвенції 88,1 млн грн (11% від необхідного), у тому числі безпосередньо містам та районам 59,9 млн грн та через обласний бюджет 28,1 млн грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Луганської ОДА.

Для забезпечення безпечного руху автотранспорту кошти спрямовані на ремонт найбільш проблемних ділянок доріг. Так, станом на 10 листопада 2013 року відремонтовано 200,5 тис. кв. м або 28,6 км доріг на суму 53,7 млн грн (61%). 
 
Також здійснено низку заходів щодо підготовки вулично-дорожньої мережі до експлуатації у зимовий період. Так, для очищення територій населених пунктів у період снігопадів підготовлено 365 од. спецтехніки (100%). Укладено угоди з підприємствами та організаціями із залученням 446 од. техніки. Для автономної роботи підприємств із розчищення населених пунктів при снігових заметах у наявності є запас паливно-мастильних матеріалів у кількості 64,5 тонн.
 
Нагадаємо, що під час апаратної наради голова Луганської облдержадміністрації Володимир Пристюк доручив усім профільним службам скоординувати свої дії у випадку виникнення можливих надзвичайних ситуацій на дорогах Луганщини через різке погіршення погодних умов. Для цього їм доручено розробити відповідний План заходів, у якому буде взятий до уваги досвід минулих років та прогнозовані погодні умови на поточний сезон.
 
Коментарі (0)