ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКомунальні проблеми в регіонах вирішуватимуть мільярдами

Комунальні проблеми в регіонах вирішуватимуть мільярдами

Регіонам пообіцяли мільярди на модернізацію інфраструктури. Зокрема, в рамках Держбюджету-2016 населені пункти отримають гроші на розвиток інфраструктури та вирішення комунальних питань.

На розвиток інфраструктури та вирішення комунальних питань в регіонах влада обіцяє направити мільярди. Про це в ході брифінгу заявив спікер Верховної Ради Володимир Гройсман.

Зокрема, за словами чиновника, 3 млрд гривень буде виділено з Держфонду регіонального розвитку , 1 млрд – окрема державна підтримка нових об’єднаних територіальних громад. 1,9 млрд – для забезпечення соціально-економічного розвитку.

«Мільярди гривень будуть направлені на конкретні села, міста, райони і області України. Ми можемо в 2016 році забезпечити якісний прорив, використовуючи розумно, ефективно, публічно і відкрито ці фінанси», - заявив пан Гройсман.

Кошти українські населені пункти отримають  в рамках Бюджету на 2016 рік.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, уряд Німеччини передасть досвід покращення інфраструктури українським містам. Крім того, українська сторона очікує від реалізації проекту також втілення енергоефективних технологій.

 
Коментарі (0)