ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняКомунальне майно повертається до миколаївців

Комунальне майно повертається до миколаївців

Комунальне майно вартістю в понад 2,5 млн грн, яке знаходиться на території миколаївського аеропорту, повернулося у власність громади.

У власність територіальної громади Миколаєва повернуто комунальне майно площею більше 18 тис. кв.м та вартістю понад 2,5 млн грн, яке розміщене на території аеропорту. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури.

За словами начальника відділу правозахисної діяльності, протидії корупції та злочинності у сфері транспорту прокуратури області Марії Бєлан, Господарський суд Миколаївської області задовольнив позовні вимоги прокуратури, які були заявлені в інтересах держави в особі Управління з питань майна комунальної власності Миколаївської облдержадміністрації до товариства з обмеженою відповідальністю.

Суть позову полягала у стягненні з відповідача заборгованості з орендної плати, пені за несвоєчасне виконання зобов’язань, а також достроковому розірванні договору оренди комунального майна у зв’язку із систематичним невиконанням його умов та поверненні нежилих приміщень.

«Наразі, на виконання рішення суду з відповідача на користь обласного бюджету вже стягнуто понад 300 тис. грн заборгованості з орендної плати, достроково розірвано договір та відповідача зобов’язано повернути нерухоме майно у власність територіальної громади», - підкреслила пані Бєлан.

 
Коментарі (0)