ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГКомунальне тарифоутворення змінює правила

Комунальне тарифоутворення змінює правила

В силу вступає нова процедура встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення. Нацкомпослуг затверджує нову процедуру.

Відсьогодні набирає чинності постанова Національної комісії,  що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг № 253 від 29 листопада 2013 року «Про затвердження Процедури встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення». Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі відомства.

Процедура визначає єдиний механізм встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, а також вдосконалює форми подачі ліцензіатами розрахункових матеріалів.
 
Раніше при встановленні тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення Комісія застосовувала постанову Національної комісії регулювання електроенергетики від 17 лютого 2011 № 245 «Про затвердження Процедури встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення».
 
Розроблена комісією процедура сприяє:

- встановленню послідовного та чіткого механізму подачі, розгляду розрахункових матеріалів та встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення;

- захисту прав та інтересів споживачів;

- координації роботи та підвищенню відповідальності ліцензіата при здійснені розрахунків тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення.

 
Коментарі (0)