ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКомунальникам Дніпропетровська виплатили заборговані зарплати

Комунальникам Дніпропетровська виплатили заборговані зарплати

За втручання прокуратури працівникам комунальних підприємств Дніпропетровська виплатили заборговану заробітну плату. Загальний обсяг суми складає приблизно 1 мільйон гривень.

Працівникам комунальних підприємств Дніпропетровська виплачено заборговану заробітну плату на суму майже 1 млн грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Генеральної прокуратури.

«Індустріальний районний суд Дніпропетровська задовольнив 75 заяв про видачу судових наказів прокуратури Індустріального району до двох комунальних підприємств в інтересах працівників про виплату їм заборгованої заробітної плати на загальну суму майже 1 млн грн», – йдеться в повідомленні.
 
Згідно з повідомленням, вказана заборгованість утворилась внаслідок несплати підприємством заробітної плати 75 працівникам у період з вересня 2014 по січень 2015 років.
 
«Наразі, за втручання прокуратури, працівникам зазначених підприємств виплачено в повному обсязі заборговану заробітну плату», – додали в прес-службі.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», через фінансові махінації комунальне підприємство на Миколаївщині, що займається вивезенням сміття, переплатило своєму директору майже 2 мільйони гривень.
 
Коментарі (0)