ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКомунальники благовлаштовують один з районів Львова

Комунальники благовлаштовують один з районів Львова

У Сихівському районі ремонтують тротуари та садять дерева. У Львівській міськраді відзвітували про зроблену роботу.
На території Сихівського району Львова ремонтують хідники, впорядковують газони та висаджують нові дерева. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі ЛМР.
 
Наразі уже відремонтовано тротуари на вул. Мишуги та на вул. Стрийській, 63. Зараз роботи тривають на вул. Дунайській, 1-7, Довженка, 1, Гашека, Трильвського, 8. Також до Великодня заплановано відремонтувати хідник на вул. Дністерській, 2.
 
За інформацією ЛМР, на усіх магістральний вулицях району ліквідовано аварійні ями. Сьогодні планують розпочати картовий ремонт на вул. Пасічній. Також впорядковують газони. 
 
Цього року на території району висаджують і нові дерева. Так, 6 лип посадили біля церкви на вул. Трильовського. Планують ще висадити 50 кущів горобини на вул. Зеленій на ділянці від вул. Сихівської до межі міста та 50 лип на вул. Хуторівка вздовж Духовної семінарії.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Львові на вул. Петлюри відремонтують дорогу, тротуари та сквер. На відновлення благоустрою зеленої зони передбачено 200 тисяч гривень.
 
Коментарі (0)