ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКомунальники Горішніх Плавнів оновлюють водопровідні мережі

Комунальники Горішніх Плавнів оновлюють водопровідні мережі

У рамках програми технічного переоснощенія і для вжиття заходів щодо усунення аварійних ситуацій, фахівці водоканалу в Горішньому Плавнях (Полтавська область), проводять заміну зношеної арматури.
У рамках програми технічного переоснощенія і для вжиття заходів щодо усунення аварійних ситуацій, фахівці водоканалу в Горішньому Плавнях (Полтавська область), проводять заміну зношеної арматури.
 
Статистичні дані показують, що значний відсоток аварій відбувається саме через збої в роботі запірної арматури. Тому її якість є запорукою стійкої та безперебійної роботи мереж водопостачання та водовідведення.
 
При виборі виробника арматури для міського комунального господарства пріоритетом був надійний виробник і товар з багаторічною гарантією. Фахівці вирішили, що для реконструкції будуть використовувати продукцію відомого європейського виробника - групи компаній TALIS, яка є лідером в області розробки і виробництва трубопровідної арматури.
 
Всі роботи проводилися оперативно, щоб максимально уникнути незручностей для споживачів.
 
З початку року вже здійснено кілька етапів оновлення. В останню декаду липня працівники комунального підприємства «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» Горішнеплавнівской міської ради »виконали чергову заміну запірної арматури на трубопроводі виходу питної води з першої нитки насосної станції третього водопідйому. Були встановлені дві засувки з гумованим клином Ду 500 мм і поворотно-дисковий затвор Ду 600 мм PN 16 на вушках, оснащений електроприводом AUMA®. Ці вироби виконані з високоміцного чавуну з кулястим графітом (ВЧШГ, GJS 500) з наплавляються антикорозійним епоксидним покриттям (стандарт GSK).
 
Продукція заводів, що входять в групу TALIS, присутній на ринку від 50 до 135 років і була задіяна в наймасштабніших проектах гідравлічних споруд та систем по всьому світу, які реально підтверджують, що термін служби арматури TALIS перевищує 50 років. Отже мережу водопостачання в верхньому Плавнях оновлена ​​якісно.

Постачання замочної арматури для цих об'єктів здійснена співробітниками Полтавського регіонального структурного підрозділу ТД «Євротрубпласт».  

 
Коментарі (0)