ГоловнаВибір редакціїНовини ЖКГКомунальники готуються до нового удару негоди

Комунальники готуються до нового удару негоди

У Мінрегіоні очікують погіршення погодних умов. Обласним державним адміністраціям було дане розпорядження забезпечити максимальну готовність комунальних служб до ліквідації наслідків негоди.

Випереджаючи чергове погіршення погодних умов, Мінрегіон дав розпорядження обласним державним адміністраціям забезпечити максимальну готовність комунальних служб до ліквідації наслідків негоди на дорогах населених пунктів, своєчасну обробку вулиць та доріг посипковими матеріалами та реагентами, очищення зливової каналізації. Про це йдеться у факсограмі відомства, зазначає його прес-служба.

Окрім того в.о. Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник доручив профільним службам Міністерства ретельно контролювати ситуацію в регіонах щодо ліквідації наслідків негоди та, при необхідності, надавати всебічну допомогу.

«Звертаюся до комунальників з проханням максимально зосередитися на роботі і забезпечити стале функціонування систем життєзабезпечення. Від праці кожного з вас залежить комфорт і безпека наших громадян  в помешканнях, на вулицях і дорогах. Тому ми зобов’язані всі разом злагоджено і з усією відповідальністю виконувати свої професійні обов’язки», - наголосив Геннадій Темник.

Зауважимо, оперативно-диспетчерська служба Мінрегіону продовжує працювати в цілодобовому режимі.

За прогнозами Гідрометцентру, в Україні очікується погіршення погодних умов – дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь, посилення швидкості вітру.

 
Коментарі (0)