ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКомунальники Харкова готують місто до весни

Комунальники Харкова готують місто до весни

Два райони Харкова вже почали готувати до весни. Комунальники прибирають на дитячих майданчиках і тротуарах, обрізають і зносять сухостійні дерева.

У Комінтернівському та Орджонікідзевському районах Харкова комунальники почали наводити порядок після зими. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

«Дворові робітники компанії «СПО» зайнялися прибиранням прибудинкових територій, обрізають і зносять сухостійні дерева. Особлива увага приділяється прибиранню на дитячих майданчиках і тротуарах. Після наведення у дворах порядку комунальники займуться фарбуванням лавок та урн, посадкою дерев, кущів і квітів», - йдеться в повідомленні.
 
Комунальні підприємства продовжать роботу в рамках підготовки до двомісячника «Зелена весна-2015» та закликають взяти в ній участь всіх бажаючих харків'ян.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в деяких районах міста тимчасово припинено водопостачання. Це пов'язано з аварійно-відновлювальними роботами на водопровідних мережах.
 
Коментарі (0)