ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаКомунальники Харкова отримають фору перед відключеннями світла

Комунальники Харкова отримають фору перед відключеннями світла

Харківські комунальники матимуть час для реагування перед відключеннями електрики. За цей проміжок вони повинні підготувати місто до темряви.

Комунальні служби Харкова матимуть 15 хв на реагування перед аварійним відключенням електроенергії. Таке рішення прийняла міська влада спільно з «Харківобленерго» - повідомляє прес-служба відомства.

«Це необхідно, наприклад, для того, щоб трамваї і тролейбуси не зупинилися прямо серед вулиці, а «Харківміськліфт» встиг відключити ліфти в будинках, інакше городяни можуть застрягти в них на кілька годин», - йдеться у повідомленні.

Окрім того, Департамент охорони здоров`я надасть список медичних установ (реанімації, лікарні, де проводять операції і т.п.), в яких відключати електрику не можна.

Нагадаємо, владою було складено список стратегічних об`єктів Харкова, які відключати від електроенергії не можна, щоб не порушувати стабільну роботу інфраструктури міста.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, до Львівської області дійшли віялові відключення електроенергії. До графіків відключень внесено високовольтні лінії напругою 110-35 кВ від підстанцій основної мережі, які розподіляються на три рівномірні черги.

 
Коментарі (0)