ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКомунальники Харкова прийнялись прибирати вулиці

Комунальники Харкова прийнялись прибирати вулиці

Комунальні бригади Харкова прибирають вулиці, двори і парки міста. Тільки за кілька днів працівники «Шляхрембуду» ліквідували майже 300 куб. м змьоту.
Комунальні служби приводять в порядок вулиці, двори і парки Харкова. За інформацією «Шляхрембуду», сьогодні вулиці міста днем прибирали 45 одиниць техніки, вночі працювала 31 машина. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Харківської міської ради.
 
За інформацією комунальників, з 8 по 10 серпня працівники підприємства прибрали з доріг 294 куб. м сміття. 
 
«За даними Департаменту комунального господарства, приведенням міста в порядок (прибиранням сміття, підмітанням доріжок, очищенням урн у парках і на площах) займаються 238 комунальних працівників. Крім того, 77 осіб виконують обрізку дерев, садять квіти і косять газони. Всього благоустроєм охоплено 12,7 га території. Також прибиранням на закріплених ділянках займаються 516 працівників і 8 одиниць техніки «Компанії «СПО»», - відзвітували в прес-службі. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у деяких районах Харкова сьогодні вимкнули водопостачання. Це пов'язано з проведенням аварійно-відновлювальних робіт на водопровідних мережах. Загалом, без води зараз знаходяться споживачі 7 районів міста.
 
 
Коментарі (0)