ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКомунальники «лікують» дорожнє покриття у Львові

Комунальники «лікують» дорожнє покриття у Львові

У Львові вже відремонтували низку доріг, і попри брак коштів, продовжують вести ремонтні роботи покриття у всіх районах.

Попри брак коштів, у Львові не призупиняють ремонтні роботи доріг. Наразі комунальні бригади лагодять хідники. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Наразі відремонтовано ділянки вулиць Каховської, Сигнівської (від № 11 до виїзду на вул. Патона), Виговського, Вагонної. Завершуються роботи по вулиці Широкій (від церкви Вознесіння до Львівського ліцею комп’ютерних технологій). Відремонтовано тротуари на вулицях Левандівська, Рудненська, Люблінська, Сигнівка. Заплановано ремонт частини тротуарів на таких вулицях: Кульчицької (по парній стороні), Бортнянського, Роксоляни, Сигнівка, Мисливська. Також заплановано ремонт доріг на вул Петлюри та Кульчицької.
 
«Зараз ведуться роботи на вулиці Кривчицькій, яка є зробленою десь на 40%. У найближчий час ми будемо проводити ремонт тротуарів на вулиці Личаківській (з лівого боку), а також на вулиці Шота Руставелі», – розповіли робочі плани в ЛМР. 
 
Повний перелік вулиць, на який здійснили, або планують здійснити ремонт, дивіться тут.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у зв’язку з аварійністю ділянки дороги, на вул. Авіаційній будуть проходити ремонтні роботи. Відтак, буде обмежено рух автотранспорту. Йде мова про ділянку дороги від Скнилова до Авіаремонтного заводу. Ремонт планують розпочати з четверга. 
 
Коментарі (0)