ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКомунальники Луганська ремонтували дороги

Комунальники Луганська ремонтували дороги

У Луганську комунальники відремонтували аварійні ділянки дорожнього полотна. У міськраді відзвітували, де саме проходили роботи.

Протягом 10 і 11 березня співробітники луганського КП «ЕЛУА» виконали ремонтні роботи аварійних ділянок дорожнього полотна. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Луганської міської ради.

Фахівці підприємства здійснили ямковий ремонт, використовуючи шлак, по вулицях: 1-а Слов'янська, 2-а Червонопрапорна, Фрунзе.
 
На перетині вулиць Оборонна і 26 Бакинських комісарів та перетині вулиць Віті П'ятьоркіна і Радянської вибоїни заклали бруківкою.
 
Крім того, фахівці МКП очистили від мулу, бруду і сторонніх предметів зливоприймальні колодязі по вулиці Віті П'ятьоркіна. За допомогою зварювальних робіт відремонтували зливоприймачі по цій вулиці.
 
Також співробітники підприємства щодня прибирають сміття з доріг, тротуарів, підмітають території поблизу зупинок громадського транспорту.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Луганську комунальні служби за минулий тиждень провели ряд відновлювальних робіт на теплових мережах міста. Крім цього, було відремонтовано кілька котелень.
 
Коментарі (0)