ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКомунальники підбивають підсумки року

Комунальники підбивають підсумки року

Львівські комунальники рахують здобутки року. У місті замінили більше 10 км водопровідних та каналізаційних мереж міста.

Цьогоріч у Львові замінили 13 км водопровідних та каналізаційних мереж. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як зазначається, в цьому році старі австрійські водогони замінили на нові пластикові на вулицях Городоцькій, Пекарській, Горбачевського, Пимоненка, Зеленій. За інформацією відомства, великий обсяг робіт виконано по каналізуванню вулиць. Зокрема, завершено прокладання колекторів на вулицях Голубця, Купчинського, тривають роботи по каналізуванню мікрорайону вулиць Колодзінського – Рожева – Бережанська.

«Цьогоріч ми придбали нову техніку для зварювання поліетиленових труб, а також обладнання для пошуку скритих витоків води. Власне зараз у місті трапляється значно менше аварій на водогонах. Саме завдяки системній роботі зі заміни мереж та оптимізації роботи гідравлічної системи міста, кількість витоків скоротилася вдвічі», - повідомили у ЛМКП «Львівводоканал».

Зазначається, що щороку комунальне підприємство «Львівводоканал» за власні кошти замінює аварійні ділянки трубопроводів. Водночас нові водомережі прокладають під час реконструкції доріг за кошти міського бюджету.

Нагадаємо, що упродовж 2006-2013 років у Львові з’явилося понад 200 км нових водогонів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Львові стався прорив на трубопроводі по вул. Володимира Великого, наразі ліквідовують пошкодження на трубопроводі. У зв’язку з ремонтом, тепло буде відсутнє у сотень львів’ян.

 
Коментарі (0)