ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКомунальники почали відбудовувати Луганськ

Комунальники почали відбудовувати Луганськ

Минула ніч у Луганську пройшла спокійно, міські служби почали відновлювати інфраструктуру. Зазначимо, в деяких будинках Луганська вода як і раніше з'являється і йде самопливом.

Станом на 6 вересня, вперше за кілька місяців минула ніч була спокійною і в місті не стріляли, бо комунальникам вдалося зайнятися питанням відновленням інфраструктури міста. Ситуація з відсутністю в Луганську світла, води і зв'язку залишається без змін. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Луганської міської ради.

У прес-службі також відзначили, що в деяких будинках Луганська вода як і раніше з'являється і йде самопливом. 
 
«У зв'язку з припиненням у місті збройних протистоянь, фахівці зайнялися питанням відновлення міської інфраструктури, також ведуться підготовчі роботи з відновлення енергопостачання Луганська. В обласному центрі міста спільно з комунальними службами докладають зусилля з наведення порядку і прибирають територію», - йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», жителі Донбасу захищені від відключень енергії та нарахування пені, штрафів за несплату послуг ЖКГ. Верховна Рада встановила відповідний мораторій.
 
Коментарі (0)