ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКомунальники почистили дороги Харкова

Комунальники почистили дороги Харкова

Комунальники Харкова взялися за прибирання вулиць. Тільки сьогодні вдень у місті працювали десятки техніки. За день працівники підприємства прибрали десятки кубометрів дорожнього змету.

Комунальні служби приводять в порядок вулиці, двори і парки Харкова. Сьогодні вулиці міста днем прибирають 46 одиниць техніки, вночі працювало 27 машин. Працівники підприємства прибрали з доріг 174,5 куб. м сміття. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Харківської міськради. 

«За даними Департаменту комунального господарства, прибиранням сміття, підмітанням доріжок, підстригання газону, очищенням урн у парках і скверах займаються 202 людини, всього прибирають на 8,4 га території. Крім того, на закріплених ділянках прибиранням займаються 544 робітників і 8 одиниць спецтехніки», - йдеться в повідомленні.
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», сьогодні через аварійно-відновлювальні роботи на водопровідних мережах без води залишилися жителі двох районів Харкова. Водопостачання обіцяють відновити до вечора.
 
Коментарі (0)