ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКомунальники поплатилися за порушення ліцензійних умов

Комунальники поплатилися за порушення ліцензійних умов

На засіданні Нацкомпослуг, яке відбулося 14 лютого, постановили накласти штрафи на 2 підприємства. Там порушували ліцензійні умови. Окрім того, на засіданні схвалили ряд Інвестиційних програм.

Комунальники отримали штраф від галузевого регулятора за порушення умов ліцензії з надання послуг. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Національної комісії, що здійснює регулювання в сфері комунальних послуг. 

Відтак, Нацкомпослуг постановила накласти штраф у розмірі 5 тис. грн на «ДТЕК Західенерго». 17 тис. грн сплатить Комунальне підприємство теплових мереж Харківського району Харківської районної державної адміністрації.
 
Також, Нацкомпослуг схвалила ряд Інвестиційних програм. Зокрема, 2 827,88  тис. грн виділили «Бердянськводоканалу», 107,67  тис. грн – «Водоканалу Карпатвіз», сумі  682,86 тис. грн – «Новомосковському водоканалу» та 1046,00  тис. грн «ТАУН СЕРВІСУ».
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у листопаді 2013 виконавчий комітет Львівської міської ради погодив ЛМКП «Львівтеплоенерго» інвестиційну програму на 2014 рік.  Бюджет програми складає 27,9 млн грн. За кошти, які виділяються з державного бюджету, заплановано замінити 4 теплотраси.
 
Коментарі (0)