ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГКомунальники шикуються перед похолоданням

Комунальники шикуються перед похолоданням

Мінрегіон наполягає на максимальній готовності комунальників до роботи в період похолодання. Виконання відповідного завдання покладено на керівників регіонів. У Міністерстві попереджають, - ретельно стежитимуть за роботою усіх комунальних служб.

Очільник Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарств Геннадій Темник доручив керівникам регіонів забезпечити максимальну готовність комунальних служб до роботи в період похолодання. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі відомства.

Він наголосив на важливості оперативно обробляти дороги, тротуари, прибудинкові території посипковими матеріалами в разі ожеледиці.

«Люди не повинні відчути жодних незручностей. Завдання комунальних служб – зробити все можливе для упередження створення заторів на дорогах під час ожеледиці і тим самим створити належні умови для пересування пішоходів, для функціонування і громадського, і спецтранспорту», - підкреслив Міністр.

Очільник Мінрегіону також звернув увагу  на неухильному дотриманні технологічних режимів при подачі теплоносія в умовах зміни температурних режимів, що дозволить мінімізувати можливі пориви  тепломереж. Геннадій Темник зазначив, що Міністерство ретельно стежитиме за роботою комунальних служб регіонів з тим, щоб, при необхідності, надати допомогу і не допустити збоїв в роботі.

Нагадаємо, за прогнозами синоптиків, в окремих областях України з 20 листопада очікуються похолодання.

Примітно, в ході підготовки до осінньо-зимового періоду, в Україні підготували 6,6 тис. одиниць спеціалізованої прибиральної техніки, 5,22 тис. одиниць додаткової спецтехніки, 93 тис. одиниць шанцевих інструментів та 1,1 млн тон посипкового матеріалу та реагентів.

 
Коментарі (0)