ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКомунальники столиці обіцяють працювати в цілодобовому режимі

Комунальники столиці обіцяють працювати в цілодобовому режимі

Комунальні служби столиці працюватимуть в цілодобовому режимі, щоб забезпечити життєдіяльність міста під час снігопадів.
Комунальні служби столиці працюватимуть в цілодобовому режимі, щоб забезпечити життєдіяльність міста під час снігопадів. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в коментарі журналістам.
 
«Вся спецтехніка працює на вулицях. Нам потрібно швидко прибирати місто і зробити все, щоб рух транспорту не зупинявся», – запевнив міський голова.
 
Мер Києва також наголосив, що в разі потреби місто залучатиме до прибирання снігу техніку 160 підрядних організацій, з якими підписані договори.
 
«Також хотів би звернутися до представників бізнесу з проханням забезпечити прибирання снігу на територіях, які закріплені за їх організаціями», – сказав Віталій Кличко.
 
Мер Києва доручив главам районів вжити заходів і забезпечити обробку тротуарів міста та міжбудинкових проїздів посипальними матеріалами.
 
Із посиленням снігопаду «Київавтодор» збільшив кількість спецтехніки та працівників із ручного прибирання. 
 
Першочергово проводилась обробка посипальними матеріалами вулиць магістрального значення, мостів та шляхопроводів, спусків та підйомів, а також вулиць, якими проходять маршрути руху громадського транспорту.
 

Малогабаритна спецтехніка та працівники з ручного прибирання задіяні до очищення від снігу та обробки протиожеледними матеріалами підходів до станцій метрополітену, підземних і наземних пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту та тротуарів, які обслуговують підприємства комунальної корпорації «Київавтодор». 

 
Коментарі (0)