ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГКомунальники Запоріжжя почали інтенсивно утеплювати під'їзди

Комунальники Запоріжжя почали інтенсивно утеплювати під'їзди

Сьогодні житлові організації велику увагу приділяють ремонту і утепленню під'їздів. У будинках ремонтують вхідні двері, вікна, водостічні труби, стінові огородження.

У зв'язку з настанням холодів, одним з найбільш важливих питань є контроль за дотриманням температурного режиму в лікарнях, дитячих садах, соціальних установах міста, а також у житлових будинках. Сьогодні житлові організації велику увагу приділяють ремонту і утепленню під'їздів. У будинках ремонтують вхідні двері, вікна, водостічні труби, стінові огородження.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Запорізької міськради.

Працівники ВРЕЖО закінчили ремонт 4-х під'їздів, відремонтували 56 дверей і більше 90 вікон. Роботи проведені в будинках по вулицях: Патріотичній, Аваліані, Дніпропетровське шосе, Дорошенко, Рубана, Товариській, Червоній, Климова, Чумаченко, Малиновського, Рекордній, Куйбишева, Леонова, Тюленіна та інших.
 
Про це розповіла заступник директора департаменту житлового господарства та розподілу житлової площі міської ради Галина Охрименко.
 
У підвалах 90 будинків замінили і провели ремонт більш 402 погонних метрів інженерних мереж.
 
Роботи проведені в будинках по вулицях: Матросова, Гоголя, Запорізькій та інших.
 
Відновлено понад 157 погонних метрів ізоляції трубопроводів по вул.Моторобудівників, 56, вул.Брюллова, 12, вул. Леніногорській, 23, вул.Дослідна станція, 8, Комарова, 6.
 
Незважаючи на холоди, житловики упорядковують і приводять в порядок прибудинкові території. За тиждень кроновано 12, спиляли 2 старих аварійних дерева .
 
Анна Недогибченко
 
Коментарі (0)