ГоловнаПослугиФінансування ЖКГТернопільські ЖЕКи можуть позбавити права на «життя»

Тернопільські ЖЕКи можуть позбавити права на «життя»

У Тернополі почали перевіряти скарги містян на роботу ЖЕКів. Чиновники обіцяють, що за неякісну роботу балансоутримувачів будинків позбавятимуть права займатися їх діяльністю.

У Тернопільській міській раді проводять моніторинг скарг на роботу місцевих ЖЕКів. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Тернопільської міської ради.

Згідно з повідомленням, перевіряється, у першу чергу, кількість звернень від тернополян щодо роботи певного підприємства.
 
«Ми прийматимемо кардинальні дії щодо тих балансоутримувачів, які отримали найбільшу кількість скарг від тернополян. У місті уже є практика попередніх років, коли два ЖЕКи позбавили права займатися їх діяльністю, а території та будинки, які вони обслуговували, передали іншим підприємствам. Якщо теперішні виконавці робіт не розуміють і ставляться неналежно до своєї роботи, то ми цю практику повторимо». - пояснив міський голова Сергій Надал.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», дорожники Тернопільщини привели до ладу 11 автомобільних доріг, що ведуть до духовного центру у Зарваниці. На автошляхах ліквідували ямковість, встановили дорожні знаки, нанесли розмітку.
 
Коментарі (0)