ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоКонсультації по пенсійній реформі завершилися

Консультації по пенсійній реформі завершилися

Законопроект про пенсійну реформу узгоджений урядом, президентом і всіма фракціями, Верховна Рада може прийняти його вже у вівторок.

 

 

Законопроект про пенсійну реформу узгоджений урядом, президентом і всіма фракціями, Верховна Рада може прийняти його вже у вівторок.

Про це заявляє голова парламентського комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Людмила Денисова (фракція "Народний фронт"), передає Цензор.НЕТ з посиланням на Інтерфакс-Україна.

"Практично завершилися консультації між урядовою стороною, народними депутатами, фракціями, групами, я також брала участь. Вже є домовленості по врахованих деяких дуже важливих поправок, і я вдячна і фракції Ляшко (Радикальної партії Олега Ляшка. - Ред.), І депутату Кужель (народний депутат з фракції "Батьківщина" Олександра Кужель. - Ред.) і іншим - за те, що цей закон стане таким, що об'єднає пропозиції президента, уряду і депутатів ", - сказала Л.Денисова журналістам у вівторок в кулуарах парламенту.

Читайте також на "Цензор.НЕТ": Спікер відкрив ранкове пленарне засідання ВР

Вона не повідомила, які саме правки до пенсійної реформи були враховані, зазначивши лише, що їх близько 500

"Я думаю, що завдяки цьому законопроекту, який сьогодні, я сподіваюся, стане законом, буде підвищено пенсії майже 10 млн українців із загальної кількості 11 млн 700 тис", - сказала вона.

 

 
Коментарі (0)