ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКошти для відновлення Донеччини виділятимуть лише на перспективні проекти

Кошти для відновлення Донеччини виділятимуть лише на перспективні проекти

У Донецькій області будуть фінансувати лише ті проекти відновлення територій, які запропонують комплексний ремонт комунальних мереж, інфраструктури та заходи з енергоефективності.

У Донецькій області кошти для відновлення пошкоджених в ході бойових дій територій будуть виділятись лише на перспективні проекти. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook написав голова Донецької військово-цивільної державної адміністрації Павло Жебрівський.

Він зазначив, що керівники всіх міст і районів області презентуватимуть свої пропозиції щодо інвестицій в розвиток інфраструктури протягом двох тижнів.

«Я хочу почути обґрунтування по кожному об’єкту. Попередньо ставив завдання, щоб проекти справді були далеко перспективними. Ремонт 10 метрів труби не цікавить. Кошти виділятимуть тим територіям, які запропонують стратегічне бачення: комплексне оновлення комунальних мереж, модернізацію котелень, заходи з енергоефективності тощо», - написав чиновник.

Окрім того, першими в регіоні стартують проекти з відновлення міста Костянтинівка і Костянтинівського району.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, відновлення постраждалих внаслідок бойових дій територій Донбасу обійдеться в 1,5 млрд дол. Втім, така сума розрахована за мінімальною оцінкою.

 
Коментарі (0)