ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКошти для виплати субсидій найближчим часом надійдуть на рахунки всіх отримувачів

Кошти для виплати субсидій найближчим часом надійдуть на рахунки всіх отримувачів

Кошти для виплати допомог, компенсацій, грошового забезпечення, пільг і житлових субсидій найближчим часом надійдуть на рахунки всіх отримувачів
Міністерством соціальної політики на початку тижня профінансовано регіональні органи соціального захисту населення відповідно до поданих заявок щодо потреби у коштах для виплати деяких видів допомог, компенсацій, грошового забезпечення, пільг і житлових субсидій за січень 2021 року з подальшим спрямуванням коштів на рахунки одержувачів, відкриті в установі уповноваженого банку, або через виплатні об’єкти АТ “Укрпошта”.
 
Про це повідомила пресслужба Міністерством соціальної політики.
 
Таким чином, найближчим часом кошти за січень надійдуть на рахунки всіх отримувачів.
 
Нагадаємо, з розвитком технологій і продовженням карантину держава спростила отримання субсидій. Щоб подати заяву на отримання субсидії та пільг можна використовувати платформу "Дія", через сайт Мінсоцполітики або відправити документи поштою, через те, що управління соціального захисту припинили особисте приймання громадян.
 
Спрощена система отримання субсидій буде діяти для тих, хто подасть заявку в цьому році. Субсидію зможуть отримати:
  • тимчасово безробітні;
  • громадяни, які доглядають за особами з інвалідністю;
  • жителі України, родичі яких на час виїхали за кордон.
Право на отримання субсидії мають сім'ї, в яких оплата за комуналку вище прийнятого Урядом показника для обов'язкового платежу. Громадянам, які вже отримують субсидію, не потрібно подавати заявку, через те, що для них в новому році нічого не зміниться.
 
Коментарі (0)