ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКіоски на Шулявці позбавили спокою водопровідників

Кіоски на Шулявці позбавили спокою водопровідників

Наразі торговельні кіоски з місця аварійної ситуації не прибрано, тому аварійно-відновлювальні роботи на водопровідній мережі не розпочато

ПАТ «АК «Київводоканал» другу добу не може розпочати аварійні роботи з провини власника МАФів.

Про це повідомляє прес-служба Товариства.

Як зазначається у повідомленні, 6 серпня 2012 року у Шевченківському районі столиці (просп. Перемоги, 48) на водопроводі Д=600 мм сталося пошкодження. Аварійними бригадами Київводоканалу вилив води було локалізовано, здійснено необхідне переключення, що дало можливість не обмежувати водопостачання мешканцям Шевченківського району.

Однак розпочати аварійно-відновлювальні роботи так і не вдалося, оскільки цьому заважають розміщені безпосередньо в зоні пролягання водопроводу МАФи. Власник торговельних кіосків відмовився негайно їх демонтувати, хоча йому було вручено припис щодо несанкціонованого розміщення об’єкта у межах охоронно-санітарної зони водоводу.

Нагадаємо, що у подібних випадках власники МАФів зобов'язуються у найкоротший термін зняти за власний кошт тимчасову споруду.

Наразі торговельні кіоски з місця аварійної ситуації не прибрано, тому аварійно-відновлювальні роботи на водопровідній мережі не розпочато.

 
Коментарі (0)