ГоловнаПослугиБудівництвоКотеджне містечко Золоче — гармонія і стиль життя

Котеджне містечко Золоче — гармонія і стиль життя

Якщо родина бажає придбати готовий будинок поблизу столиці, варто звернути увагу на котеджне містечко Золоче, що лише за 15 км від Києва і має найбільш розвинуту в Україні інфраструктуру, комфортне для проживання і безпечне.

Українці завжди прагнули жити в гармонії з навколишнім середовищем, посеред краси і з певним комфортом. І зараз, обираючи місце для власного заміського будинку, ми звертаємо увагу на важливі деталі, що мають вплив на якість і стиль життя. Адже хочеться позбутися недосконалості і уникнути побутових проблем в подальшому.

Прикладом гармонійного простору, досконалої інфраструктури і комфорту є котеджне містечко Золоче, що розташувалося по берегах однойменного мальовничого озера у Вишеньках Бориспільського району Київської області.

Містечко складається з кількох окремих житлових кварталів. Кожен квартал об’єднує єдиний архітектурний стиль, що створює виразний образ району. Тут ви не побачите того архітектурного хаосу, що подекуди характерний для інших сучасних забудов, як містах, так і в приміських зонах.

Zoloche

Ідеальні комфортні освітлені дороги і тротуари, упорядковані паркові зони, дитячі і спортивні майданчики, просторі набережні вздовж берегів затоки Дніпра і озера Золоче — це і є гармонія простору поза межами кожної окремої ділянки.

Самі ж будинки з земельними ділянками так само не порушують загальної картини, дарують відчуття свободи і вільного повітря. Прозорі паркани, живі огорожі відділяють одну ділянку від іншої і не перешкоджають погляду сприймати оточуюче середовище у всій красі.

Забудова ведеться за новітніми технологіями, з врахуванням вимог енергоефективності, з використанням сучасних інноваційних матеріалів. Все зроблене надійно, досконало, на довгі роки. Всі комунікації, підведені до будинків, виконані за європейськими стандартами, якісно, надійно, так, щоб в подальшому мешканці не знали проблем з аварійними ситуаціями. Не кожен український забудовник може похвалитися таким само ступенем надійності і якості проектувальних і будівельних робіт. Важливо, що і після завершення будівництва ті самі люди, що будували, продовжують обслуговувати житло, працюючи в сервісній компанії котеджного містечка. Тож це саме той випадок, коли забудовник зацікавлений робити свою роботу максимально якісно, надійно, довговічно.

Розвинута інфраструктура дозволяє родинам комфортно жити, не залишаючи меж котеджного містечка, бо тут вже є все необхідне, вся соціальна інфраструктура від школи і садочка до магазинів, ресторанів, фітнес центру і салону краси. А якщо є необхідність їздити до столиці на роботу, у справах — то до Києва лише 15 хвилин їзди автівкою, а влітку ще можна скористатися водним транспортом.

 
Коментарі (0)