ГоловнаНовини ЖКГАльтернативна енергетикаКотельні випробовують альтернативне паливо

Котельні випробовують альтернативне паливо

Київщина зекономить на енергоспоживанні. В області з’явилась іще одна котельня, яка працює на альтернативному паливі.

У Василькові Київської області відкрили реконструйований спортивно-оздоровчого комплекс з влаштуванням нової автономної котельні, яка працює на альтернативному паливі. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.

Зазначається, що запровадження енергозберігаючого обладнання дає змогу економити близько 150 тис. м. куб природного газу в рік, що складає майже 700 тис. гривень.

Так, новозбудована котельня обладнана твердопаливними котлами, які забезпечують теплопостачання спортивно-оздоровчого комплексу та поруч розташованої школи.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в Україні з початку року на альтернативні види палива перевели 160 котелень і майже 700 капітально відремонтовано.

Всього по Україні на альтернативні види палива переведено 414 котелень. Реконструйовано та замінено котлів в 2866 котельнях.

Завдяки цьому, за 9 місяців поточного року в порівнянні з аналогічним періодом минулого року споживання природного газу для виробництва теплової енергії в ЖКГ зменшилося на 8%.

 
Коментарі (0)