ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаКовель на 80% готовий до зими

Ковель на 80% готовий до зими

28 з 29 котелень готові до початку опалювального сезону, замінено існуючі та прокладено нові тепломережі та мережі гарячого водопостачання.

У Ковелі триває підготовка міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період. Заплановані заходи виконуються згідно затверджених графіків. 

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Ковельського міськвиконкому. 

28 з 29 котелень готові до початку опалювального сезону, замінено існуючі та прокладено нові тепломережі та мережі гарячого водопостачання. Також готується техніка для роботи в зимових погодних умовах. Заготовлено 200 тонн соляно-піщаної суміші, 400 тонн піску та стільки ж солі для посипання доріг і тротуарів взимку. Але потреба є значно більшою, то ж відповідна робота із заготівлі посипкових матеріалів продовжується. 

Тривають капітальні і поточні ремонти міських автошляхів, проводиться грейдерування ґрунтових вулиць з влаштуванням щебеневого покриття. Капітальні ремонти уже завершено на 16 вулицях міста, розпочаті роботи ще на трьох. 

Важливе значення має і підготовка об'єктів водопровідно-каналізаційного господарства. Продовжуються ремонтні роботи внутрішньобудинкових мереж водопроводу та систем опалення. Перевіряються артезіанські свердловини, водогінні мережі, водозабірні колонки, очисні споруди. Замінено насосне обладнання на свердловинах. 

Аби мешканці багатоповерхових житлових будинків, яких у Ковелі 377, почувалися затишно взимку, комунальники займалися й ремонтом під’їздів. Засклені вікна на сходинкових клітинах, відремонтовані дверні блоки. Тривають роботи з ремонту покрівель, благоустрою прибудинкових територій, завершується складання актів з герметизації інженерних вводів, прочищення вентиляційних каналів. 

На сьогодні міські комунальні підприємства на 80% готові до роботи в осінньо-зимовий період.

 
Коментарі (0)