ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаОпалювальний сезон здивував харків’ян

Опалювальний сезон здивував харків’ян

Опалювальний сезон 2011-2012 років пройшов без аварійних відключень і нещасних випадків через використання газу в побуті

Опалювальний сезон 2011-2012 років пройшов без аварійних відключень і нещасних випадків через використання газу в побуті.

Про це повідомляє прес-служба відкритого акціонерного товариства «Харківміськгаз».

Як зазначається у повідомленні, за сезон співробітниками підприємства були проведені роботи по поліпшенню якості обслуговування абонентів, виконано ряд ремонтних робіт на газопроводах, виявлено і замінені пошкоджені ділянки трубопроводів, в тому числі реконструйована ділянка одного з найстаріших газопроводів міста вздовж пр. Гагаріна.

Так, протягом жовтня-квітня 2011-2012 років був виконаний капітальний ремонт 5 газорегуляторних пунктів та поточний ремонт 479 газорозподільчих установок, обстежено на наявність корозійних руйнувань 284 км газопроводів. У житлових будинках було проведено майже 1,2 млн технічних оглядів.

У прес-службі ВАТ «Харківміськгаз» зазначили, що такі заходи забезпечили стабільне та безперебійне газопостачання міста і дозволили уникнути протягом опалювального сезону 2011-2012 років аварійних відключень. Також за цей період не було зафіксовано жодного нещасного випадку через використання природного газу в побуті, уточнили в прес-службі.

При цьому для скорочення заборгованості населення з 16 січня був проведений місячник з попередження комерційних втрат газу. Ці заходи дозволили підприємству отримати в I кварталі 2012 року прибуток в 50 млн грн, що значно перевищує минулорічні показники за аналогічний період 2011 року (29 млн грн), а також дозволили газовому господарству міста розпочати підготовку до наступного осінньо-зимового періоду.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)