ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКраїни Балтії виділити 200 тисяч євро з метою відновлення водопостачання в Миколаєві

Країни Балтії виділити 200 тисяч євро з метою відновлення водопостачання в Миколаєві

Вже найближчим часом за надані кошти, керівництво МКП «Миколаївводоканал» планує придбати сучасне обладнання для ремонту мереж.
Столиця Латвії Рига допоможе Миколаєву відновити водопостачання у місті, про це повідомила пресслужба Миколаївводоканала.
 
Нещодавно Уповноважений із захисту державної мови спільно з міським головою Миколаєва Олександром Сєнкевичем звернувся до Асоціації міст країн Балтії по допомогу нашому комунальному підприємству. Як результат – вже найближчим часом за надані кошти, керівництво МКП «Миколаївводоканал» планує придбати сучасне обладнання для ремонту мереж.
 
“Депутати Думи м. Рига Латвійської Республіки ухвалили важливе рішення для миколаївців – виділити 200 тисяч євро з бюджету самоврядування з метою відновлення водопостачання”, - йдеться у повідомленні.
 
Миколаївводоканал планує найближчим часом придбати сучасне обладнання для ремонту мереж.
 
Російські терористи влаштували миколаївцям справжній геноцид. Навмисно зруйнували водогін Дніпро-Миколаїв та насосну станцію водопроводу. Вже 9 місяців містяни вимушено отримують централізовано воду, яка зовсім не придатна для споживання.
 

Нагадаємо, уряд Данії допомагає Миколаєву підготуватись до зими, зокрема відновити водопостачання. Для цього данський уряд надав місту 50 очисних систем зворотного осмосу. 

 
Коментарі (0)