ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГКравчук вважає, що Зеленський змусить уряд знизити тарифи

Кравчук вважає, що Зеленський змусить уряд знизити тарифи

Перший глава держави Леонід Кравчук вважає, що український президент Володимир Зеленський піде по шляху зниження тарифів

Перший глава держави Леонід Кравчук вважає, що український президент Володимир Зеленський піде по шляху зниження тарифів.

Таку думку висловив він в ефірі великого політичного ток-шоу "Епіцентр української політики. Достроковий вибір" на телеканалі NEWSONE.

"Мені довелося прочитати багато програм. Можу виділити передвиборчу програму Юлії Тимошенко, вона глибше всіх аналізує причини і можливості зниження тарифів. Тому я також бачу можливості для зниження вартості комунальних послуг. Але чи піде на це президент Зеленський? Він поставить насамперед на перше місце це питання новому уряду. А Кабмін уже в повній мірі може це організувати. Адже не можна такі речі приймати емоційно, на основі свої думок ", - сказав Кравчук.

Як повідомлялося раніше, керівник платформи "Національна стратегія» розвитку Дмитро Співак заявив, що український народ на цих виборах вирішив віддати повністю всю владу в одні руки президента Володимира Зеленського.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
23 Липня 2019 p. 21:29
Постійне знецінення (інфляцію) українських національних грошей Кравчук заклав у основу державності ще під час свого президентства. Зовні інфляція проявляється як періодичне підвищення цін і тарифів.-----------------------------------Кравчук вважає, що Зеленський може зупинити інфляцію?