ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаКрим буде без електрики ще два дні

Крим буде без електрики ще два дні

Ремонтні бригади можуть отримати доступ до пошкоджених ліній електропередач на кордоні з тимчасово окупованим Кримом з наступного тижня. Аргументи щодо необхідності продовження ремонтних робіт на ЛЕП передали в центральний штаб акції блокади Криму.

Бригади «Укренерго» не отримають доступу для завершення ремонтних робіт на ПЛ 220 кВ Каховська-Титан до 30 листопада. Про це «Україні Комунальній»  повідомили у прес-службі «Укренерго».

Як йдеться у повідомленні, на зустрічі представників «Укренерго» з місцевим штабом активістів з блокади Криму в Херсонській області енергетики донесли свої аргументи щодо необхідності продовження ремонтних робіт на пошкоджених ПЛ, які будуть передані в центральний штаб акції блокади Криму для прийняття рішення про подальші дії.

«Разом з тим, активісти зазначили, що до понеділка, 30 листопада, бригади «Укренерго» не отримають доступу для завершення ремонтних робіт на ПЛ 220 кВ Каховська-Титан», - зазначають у компанії.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, постачання вугілля з Росії та зони АТО стане можливим за умови відновлення роботи однієї з ліній електропередач у напрямку Криму. Зокрема, Кабмін підтримує рішення щодо відновлення подачі електроенергії на окупований півострів.

 
Коментарі (0)