ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКрим не шантажуватимуть відключенням водопостачання

Крим не шантажуватимуть відключенням водопостачання

Автономну республіку Крим не будуть обмежувати у водопостачанні та постачанні електроенергії. На цьому наголошує керівництво Херсонської області, яка забезпечує відповідні послуги.

Влада Херсонської області повністю контролює ситуацію з постачанням питної води і електроенергії в Автономну республіку Крим та не має наміру обмежувати або зупиняти цей процес. Про це заявив губернатор Херсонської області Юрій Одарченко, - повідомляє «Площа Свободи».

«Стратегічні об'єкти по воді та електроенергії працюють у штатному режимі, українська влада не буде використовувати ці об'єкти як засіб шантажу», - сказав Юрій Одарченко.

Постачання води у Крим здійснюється з Херсонської області за допомогою Північнокримського канала, республіка отримує і електроенергію лише через місцеву ЛЕП.

«З боку Російської Федерації також втручань в цю сферу немає», - повідомив пан Одарченко.

Нагадаємо, 27 лютого невідомі захопили урядові будівлі автономії, 28-го - на території Криму були помічені російські військові, а 1 березня Рада Федерації Росії одноголосно прийняла пропозицію президента Росії Володимира Путіна про введення військ в Україну.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, за станом на вечір 2 березня захоплено і заблоковано об'єкти і дороги в Армянську, Джанкої, Керчі, Феодосії, Судаку, Сімферополі, Севастополі, Феодосії, Євпаторії.

 
Коментарі (1)
vova
06 Березня 2014 p. 09:24
А в цей час…Чому, щоб попасти на шпальти, злочин повинен бути резонансним та вражаючим? От у нас в маленькому місті Баранівка, що на Житомирщині, чинний мер Анатолій Душко тихесенько і вправно перенаправив бюджет міста, не без самовдоволення та фільтрації, прямісінько через власне підприємство "Авіс", та ще й не без злочинної допомоги директора підприємства... правильно-власної дружини. Враховуючи значні кошти місцевого бюджету та додаючи до них "пожертви" небайдужого до чергових обрань депутатом ВР пана Литвина В.М. (так саме того Литвина), що наразі складають десятки мільйонів гривень, можна тільки здогадуватись в яких розмірах тихо, "без шуму і пилі", вправний мер запаковує власні кишені бюджетними коштами. Та грошей завжди мало, а цинізма мера хоч відбавляй - от тут Вам відразу і побори місцевих підприємців, які ще остаточно не вимерли, для організації застільних заходів силовикам району. Хто ж прикрие-прикришуе? Головне тихо!, без шуму, без стрілянини...сиди тай розкрадай те, що ще зосталося в державних закрома! А піарщикам воно навіщо – не резонансно, хіба на такому заробиш?...