ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаКрим обмежать в електроенергії через енергоміст

Крим обмежать в електроенергії через енергоміст

У Криму сьогодні можуть обмежити електропостачання. Зазначається, що це пов’язано з підключенням третьої гілки енергомосту. Проблеми з електропостачанням на півострові будуть відчуватись до завтрашнього вечора.
У Криму сьогодні можливе обмеження електроенергії, яке триватиме до 22:00 29 лютого. Це пов’язано з підключенням третьої лінії енергомосту, передає «Кerch.com».
 
«Інформуємо керчан про те, що в найближчу добу можливе обмеження перетікання електроенергії з Кубані з 142 до 130 мегават в зв'язку з введенням в дію чергової лінії енергомосту», - зазначають у Керченській РЕС.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у анексованому Криму «місцева влада» закликає російських чиновників не рекламувати півострів до тих пір, поки не будуть затверджені графіки подачі електроенергії об'єктів курортно-туристичної сфери. Про це заявив «голова» окупованого Криму Сергій Аксьонов.
 
«До цього моменту не треба ніяких публікацій про привабливість турпродукту, інакше до нас приїдуть 8 мільйонів чоловік, і доведеться їх в Радміні розміщувати, матраци їм ставити і ставки для купання. Кожен турист повинен отримати за свої гроші те, на що він розраховував», - сказав він.
 
Коментарі (0)