ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГКрим планує активно будувати автошляхи

Крим планує активно будувати автошляхи

Цього року планується завершити будівництво ділянки об'їзної дороги західного напрямку Дубки – Левадки протяжністю 8,1 км, а також продовжити реконструкцію автодороги Харківського напрямку

На погодженні у Державному агентстві автомобільних доріг України знаходяться пропозиції Служби автомобільних доріг в Криму за планом будівництва, реконструкції та капітального ремонту автомобільних доріг загального користування на 2012 рік.

Про це під час робочої наради повідомив глава Кримського автодору Валентин Завойчинський, інформує прес-служба Радміну АРК.

Відповідно до документу, цього року планується завершити будівництво ділянки об'їзної дороги західного напрямку Дубки – Левадки протяжністю 8,1 км, а також продовжити реконструкцію автодороги Харківського напрямку на ділянці від Сімферополя в бік Джанкоя на двох ділянках (8 км).

Також намічено завершення проекту, фінансованого Міжнародним банком реконструкції та розвитку з капремонту 18 кілометрів автодороги Сімферополь – Алушта на ділянці від Сімферополя до Перевального (Добровський долина). Крім цього, буде продовжено роботу з інженерного захисту зсувних ділянок гірської місцевості, а також капітального ремонту ділянок траси Армянськ – Красноперекопськ – Сімферополь.

Крім того, на нараді було рекомендовано Службі автомобільних доріг у Криму координувати свої дії в сфері дорожнього будівництва з Республіканським комітетом АРК з транспорту і зв'язку. Зокрема, погоджувати перспективні плани розвитку галузі, заходи по закриттю або обмеження руху на складних ділянках доріг.

Також рекомендовано направити до Державного агентства автомобільних доріг України доповнення до проекту плану роботи Служби автомобільних доріг у Криму на 2012 рік, в якому передбачити розробку проектно-кошторисної документації по будівництву автомобільної дороги 1 категорії Глибокий Яр – Ялта.

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)