ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГКрим рівняється на Україну в підвищенні тарифів на ЖКП

Крим рівняється на Україну в підвищенні тарифів на ЖКП

На анексованому півострові заговорили про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги. Самопроголошена влада Криму планує рівнятися на материкову частину України щодо даного питання.

У Криму рівняються на Україну в тому, що стосується підвищення тарифів на ЖКП. Про це заявив директор Департаменту міського господарства Андрій Атаманцев, передає видання «15 минут».

«Тарифи в Севастополі не підвищували з 2010 року, а зараз їх просто перекладають на російські рублі, що є економічно необґрунтованим», - стверджують в уряді Севастополя. «І щоб не «вбити» підприємства міста, влада має намір протягом 3-4 місяців перерахувати тарифи на всі комунальні послуги», - заявив пан Атаманцев. Він запропонував «рівнятися на Україну», де тарифи підвищили на 30-40%, а деякі і на 60%. Втім, влада запевняє, що зростання тарифів не буде випереджати зростання зарплат.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», підвищення тарифів вже торкнулося опалення, електроенергії та води. Однак за прогнозами експертів, це ще не кінець. На їх думку, буде зростати і вартість утримання прибудинкових території.
 
Коментарі (0)