ГоловнаНовини ЖКГЖитлоКрим увірвався в п'ятірку житлових лідерів

Крим увірвався в п'ятірку житлових лідерів

За підсумками 9 місяців Крим входить до п'ятірки лідерів України за темпами введення в експлуатацію житла.

Про це повідомила Міністр економічного розвитку і торгівлі Криму Світлана Верба на засіданні кримського уряду, - інформує «Україна Комунальну» прес-служба Ради міністрів АР Крим.

Так, у січні-вересні в Криму введено в експлуатацію 540 тис. кв. м житла, що в 2,5 рази більше, ніж за аналогічний період 2011 року. «Тенденція показує, що поточний рік стане рекордним по вводу в експлуатацію житла за останні 20 років», - зазначила Міністр.

Найбільш активно житло вводиться в Джанкої, Бахчисараї і Червоногвардійському районі. Позитивні результати в галузі досягнуті в результаті активізації роботи дозвільних органів, спрощення процедури введення в експлуатацію житла та реалізації Державної програми «Доступне житло».

В цілому за звітний період зафіксовано уповільнення темпів падіння в будівельній галузі. За 9 місяців введено в експлуатацію 27 об'єктів, за 10 місяців - 50 об'єктів.

За інформацією Світлани Верби, до кінця року планується ввести в експлуатацію ще 299 об'єктів.

Міністр зазначила, що ключові завдання в галузі на 2013 рік - максимально ефективне використання бюджетних коштів на капітельні будівництво та недопущення поповнення переліку об'єктів незавершеного будівництва.

 
Коментарі (0)